Cautare

1581 de rezultate pentru "antena 1 pitesti inmormantarea baiatului spanzurat" (2.55 secunde)
Parlamentarii PNL vor cere conducerilor celor doua Camere amanarea inceperii programului, la Senat si la Camera Deputatilor, pentru a putea participa la inmormantarea lui Alexandru Paleologu.
La 1 aprilie 1869 intemeiaza, alaturi de alti tineri creatori, cercul literar Orientul, care avea ca preocupare culegerea de poezii populare si documente referitoare la istoria tarii, lui Eminescu fiindu-i repartizata culegerea de texte si documente din regiunea Moldovei.
Maria, luni, 10 iulie, de la ora 11.00, iar inmormantarea va avea loc la Cimitirul Sfanta Vineri, acolo unde si-a gasit odihna vesnica George Motoi, de la ora 12.00.
El il cunoastea pe Mihai Eminescu de la Bucuresti, iar la moartea poetului a aparut pe lista de subscriptie pentru inmormantarea lui, cu suma de 60 lei, imediat dupa Titu Maiorescu.
Inmormantarea lui Corneliu Dida are loc astazi, la ora 13.00, la Cimitirul Central. Reamintim ca deputatul s-a stins din viata la varsta de 65 de ani, la spitalul Floreasca din Bucuresti, in urma unui cancer de colon.
Corpul neinsufletit al generalului Ioan Geoana va fi depus miercuri, la Capela Ghencea Militar, iar inmormantarea va avea loc joi, la ora 12.00, la Cimitirul Ghencea Militar.
Traian Basescu) la inmormantarea lu‘ ta-su. Era primarul Capitalei. In rest, legatura e asa: el e la Bucuresti, eu sunt aici.
Senatorul Cosmin Nicula a spus ca le-a cerut oamenilor sa aduca steaguri negre care sunt potrivite "pentru inmormantarea PD-L", astfel ca protestatarii au patru asemenea steaguri.
Una este sa reprezinti Romania la inmormantarea unei mari personalitati europene, de exemplu, cand nu e nevoie de un mandat din partea guvernului si este altceva daca e vorba de semnarea unui tratat.
/ " Noul guvern roman, prin faptul ca a impiedicat inmormantarea scriitorului Nyiro Jozsef si a organizat o adevarata vanatoare pentru ramasitele pamantesti ale acestuia, a jucat cartea maghiara pentru a distrage atentia de la grava situatie economica a tarii".
Acelasi Basescu care a fortat realegerea paguboasa a lui Boc in fruntea partidului, eliminandu-l pe Blaga, si care acum prezideaza solemn ceremonia funebra de inmormantarea politica a PDL-ului, de care bineinteles ca il va face raspunzator tot pe Blaga.
Conform acestuia, inmormantarea va avea loc la Curtea de Arges, dupa ce trupul neinsufletit al Reginei va fi depus o zi la Castelul Peles, apoi la Palatul Regal din Bucuresti.
Aceasta masura a condus practic la "inmormantarea" dosarelor privind rambursarile ilegale de TVA in care au fost implicate firmele Price Steel, Elada Service si Verona Style, precum si administratorii acestora, avand in vedere ca de la preluarea dosarelor anchetatorii DIICOT nu au facut publica nici o referire asupra progresului inregistrat in cursul cercetarii penale.
16 hectare de teren arabil intravilan in Stefanestii de Jos, peste 51 de hectare de teren arabil in comuna ilfoveana Dascalu, 4,65 hectare de teren intravilan in Voluntari si 1,8 hectare de teren intravilan in Pantelimon, trei apartamente in Bucuresti, o casa in Stefanestii de Jos, un Bentley, un Ferrari, un Range Rover, trei Toyota, o motocicleta Honda VFR, cesuri de 200.000 de euro si milioane in conturi, asta a agonisit Nae Nicolae in timpul vietii.
Simona s-a si intors in tara, pentru ca duminica la pranz a avut loc inmormantarea. Simona o indragea tare pe matusa sa!
Gica Popescu, condamnat la 3 ani, o luna si 10 zile de inchisoare, se afla incarcerat la Penitenciarul Rahova. El ar putea fin eliberat pentru a participa la inmormantarea tatalui sau.
La inmormantarea lui Iurie Darie m-a luat de brat, s-a apropiat de urechea mea si mi-a spus "Ne vine randul".
Inmormantarea va avea loc miercuri, 16 aprilie, la ora 13.00, la Cimitirul Bellu Militari. Secenografa a colaborat de-a lungul carierei cu regizorii Liviu Ciulei si Lucian Pintilie, alaturi de care a lucrat in tara si strainatate si a colaborat cu mai multe institutii culturale si festivaluri.
Totusi, putin cocheta, dupa ce a aranjat detaliile necesare, Mihaela Radulescu s-a aranjat putin in fata oglinzii si si-a sters lacrimile adunate in coltul ochiului, revenind apoi la dicutiile cu privire la inmormantarea celui care i-a fost tata si a educat-o in cel mai spartan mod cu putinta.
Pe 1 ianuarie romanii il sarbatoresc pe Sfantul Vasile!
google-analytics.com